Rekrytering

Vi erbjuder rekryteringslösningar
inom bygg- och anläggning i hela Sverige.

Med en gedigen erfarenhet och djup förståelse för branschen har vi specialiserat oss på att matcha kompetenta yrkesarbetare och kvalificerade tjänstemän med de rätta företagen.

Vi förstår vikten av att ha rätt talang inom bygg- och anläggningssektorn. Därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders unika behov. Oavsett om du behöver en erfaren byggarbetare, en projektledare eller någon annan specialist inom branschen, är vi här för att hjälpa dig hitta rätt person för jobbet.

Vår noggranna urvalsprocess och vårt omfattande nätverk av kandidater gör det möjligt för oss att leverera snabba och effektiva rekryteringslösningar. Vi arbetar inte bara med stora företag utan även med mindre entreprenörer och byggprojekt av alla storlekar.

Estato AB sätter kvalitet och långsiktiga relationer i fokus. Vi strävar efter att skapa framgångsrika partnerskap mellan arbetsgivare och arbetstagare, och vår målsättning är att bidra till en stark och hållbar tillväxt inom bygg- och anläggningsbranschen.